quienes-somos.jpg

Som una empresa dedicada a la distribució de productes de neteja per a ús professional a nivell nacional. Va néixer l'any 2009 com una petita distribuïdora en línia que durant aquests anys ha crescut de manera excepcional gràcies al seu esperit emprenedor i treballador de tots els que la componen.

La nostra missió és seguir creixent de manera conjunta amb els nostres empleats i futurs col·laboradors a través de el projecte de franquícies.

Des Hiperlimpieza volem oferir tot el que estigui de la nostra mà als nostres franquiciats donant-los suport durant tota la nostra relació de col·laboració. Sense oblidar-nos d'un dels punts més important de la nostra essència com a distribuïdors: mantenir un servei de qualitat cap als clients, per això la nostra motivació és poder oferir el millor servei a tots els nostres clients pel que fa a l'experiència de compra i, per descomptat, per als usuaris finals de tots els nostres productes. Per aquest motiu, col·laborarem de manera estreta amb tots els nostres franquiciats per seguir mantenint la nostra essència.