El present document té per finalitat regular la Política de Privacitat per tal de salvaguardar la Protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris d'el lloc web ventadeproductosdelimpieza.es (des d'ara Vestuario Desechable S.L.U), propietat de Vestuario Desechable S.L.U es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives.

Responsable de l'tractament: Les dades tractades en el present formulari, seran tractades per l'empresa VESTUARIO DESECHABLE, S.L.U. amb CIF B86212412 i domicili a PSO / DE LA CASTELLANA, 135 - 7a PLANTA 28046 MADRID com a Responsable de l'Tractament de les dades.

Finalitat: Li volem informar que la finalitat de les dades recollides és la gestió d'usuaris de la pàgina web, així com la gestió de comunicació electrònica.

Durant quant de temps tindrem les seves dades?

Per a clients:

Les dades personals que ens proporcions seran conservats mentre es mantingui la relació mercantil vigent. Així mateix, tot i que es posi fi a la relació entre les parts VESTUARIO DESECHABLE, S.L.U. seguirà conservant la seva informació per a l'enviament de newsletters vinculades amb els nostres productes i serveis. Sempre podrà exercitar els drets que li reconeix la normativa vigent posant-se en contacte a través de la via que li sigui més còmoda. No obstant això de forma periòdica revisarem els nostres sistemes per a procedir a eliminar aquelles dades que no siguin legalment necessaris.

Per a clients potencials:

Les dades personals que ens proporcions seran conservats de manera indefinida per al seguiment de el present pressupost. Sempre podrà exercitar els drets que li reconeix la normativa vigent posant-se en contacte a través de la via que li sigui més còmoda.

No obstant això de forma periòdica revisem els nostres sistemes per a procedir a eliminar aquelles dades que no siguin legalment necessaris

Legitimació: consentiment atorgat marcant la corresponent casella de verificació. Les seves dades personals seran tractades en base a la nostra política de privacitat.

Negativa atorgar el consentiment: El fet que no introdueixis les dades que apareixen marcats com a obligatoris en el formulari tindrà com a conseqüència la no atenció de la sol·licitud.

Destinataris: Les seves dades no seran cedides a cap empresa, llevat obligació legal.

Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir les seves dades, portabilitat de les dades, limitació o oposició al seu tractament, dret a no ser objecte de decisions automatitzades, així com a obtenir informació clara i transparent sobre el tractament de les seves dades, tal com s'explica en la informació addicional.

Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (AEPD): Des VESTUARIO DESECHABLE, S.L.U. posem el màxim esforç per complir amb la normativa de protecció de dades atès que és l'actiu més valuós per a nosaltres. Tanmateix, l'informem que en cas que vostè entengui que els seus drets s'han vist menyscabats, pot presentar una reclamació davant nostre Delegat de Protecció de Dades agerencia@grupohiperlimpieza.es o davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).