ESPECIALISTES EN DISTRIBUCIÓ DE PRODUCTES DE NETEJA PAR US PROFESSIONAL:

  • Productes de neteja.
  • Celulosa
  • Cubells i carros de neteja
  • Útils de neteja
  • Maquinària de neteja
  • Equipament integral de banys
  • Catifes 3M
  • Gestió de deixalles
  • Complements per a hostaleria

CUPONS MENSUALS DE DESCOMPTE FIX PER ALS NOSTRES CLIENT:

Per la fidelitat dels nostres clients cap a Hiperlimpieza Catalunya tots els mesos llancem una promoció amb descomptes de 5 €, 10 €, 15 € o 20 €, només per a clients registrats. Disposem d'un centre de treball a la Comunitat de Madrid de més de 1000 m2. Des del departament de compres fins a la secció d'empaquetatge, passant per disseny, facturació i productivitat, tots els equips de l'empresa treballen en perfecta harmonia seguint un pla de treball i un ordre minuciós que possibilita la màxima eficàcia contrastada Servei 24/72 hores a tot Espanyai en 24 hores per a la Comarca del Barcelonès.

SECTORS DE DISTRIBUCIÓ:

ESPECIALISTES EN EMPRESES DE NETEJA. ESPECIALISTES EN HOSTALERIA ESPECIALITZATS EN INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA ESPECIALISTES EN CENTRES D'EDUCACIÓ

ZONA DE REPARTIMENT:

SERVEI A TOTA ESPANYA I GIBRALTAR

SERVEIS A EMPRESES AMB SUCURSALS A NIVELL NACIONAL:

SERVEI DE LLIURAMENT EN TOTES LES SUCURSULES SENSE COMANDA MINIM.

PRODUCTES DE PRIMERA QUALITAT.

UNA ÚNICA FACTURA PER A TOTS ELS SEUS ENVIAMENTS.

SERVEI A TOTA ESPANYA 24-48 HORES.

DTES. ESPECIALS SEGONS L'IMPORT DE LES COMANDES.

HOSTALERIA I INDÚSTRIA

Donem solucions a les empreses que necessiten les fitxes tècniques i de dades de seguretat dels productes que utilitzen. Enviem els certificats als clients que ho sol·liciten contactant a través del departament d'atenció a client. Des del mateix departament assessorem per buscar el producte que s'adapti a les necessitats del client. El servei de personalització de tovallons, tovalloles, estovalles i altres accessoris. El nostre equip de disseny gràfic ofereix interessants idees per personalitzar els productes amb la imatge corporativa de client. Per a més informació poseu-vos en contacte amb HIPERLIMPIEZA a través del departament d'atenció a client.

Comandes i Transport

Les comandes es tramiten diàriament, subjectes a la situació dels estocs El 90% dels productes exposats a la botiga on-line estan sempre en estoc permanent. De qualsevol manera a la confirmació de la comanda se li informa de la data de servei .En la península és de 24 a 72 hores fent la seva comanda abans de les 12:00 de l'migdia. Per Balears, Ceuta i Melilla el termini és de 72 hores i per a Canàries d'uns 7 dies per transport marítim i 2 dies per transport aeri.

PENINSULA:

Ports pagats A PARTIR DE 100 € A PENINSULA. Despeses d'enviament per a comandes inferiors a 100 € -Tarifa PLANA 10 €

BALEARS:

Ports pagats A PARTIR DE 600 € A BALEARS. Despeses d'enviament per a comandes inferiors a 600 € -Tarifa PLANA 12.39 €

CANÀRIES, CEUTA I MELILLA:

Ports pagats A PARTIR DE 600 € A Canàries, Ceuta i Melilla (INCLÒS DUA DE PENINSULA I DESTINACIÓ). Per Canàries, Ceuta i Melilla per a comandes inferiors a 600 € es cobrarà en concepte de despatx de duana de Península i tràmits administratius 30 €, el transport anirà a càrrec Hiperlimpieza Catalunya a l'igual que a Península i Balears, la comanda no tindrà impostos a l' ser realitzat i s'hauran de pagar en destí segons el tipus aplicable a cada zona.

GIBRALTAR:

Per Gibraltar independentment de l'import de la comanda, en concepte de despeses d'enviament es cobrés un import fix de 20 €.

Hiperlimpieza Catalunya es farà càrrec de totes les despeses de devolució que comporti un enviament erroni, defectuós o en mal estat, donant-li a l'usuari l'elecció entre un altre igual, similar o la devolució de l'import de la factura més despeses de reenviament, per mitjà de transferència al compte bancari que l'usuari ens faciliti, en un termini inferior a 30 dies naturals.

La devolució ha de ser realitzada dins dels 7 dies laborals següents a la recepció de l'enviament, dins l'embolcall original i previ avís a info@ventadeproductosdelimpieza.es, explicant els motius de la devolució. La direcció d'enviament serà Hiperlimpieza Catalunya, Gran via de les corts catalans 583 5a planta, 08011, Barcelona.

El client disposarà de 7 dies hàbils per exercir el dret de desistiment (és a dir el dret a la resolució de l'contracte sense cap penalització). En aquest cas, el client està obligat a tornar el producte en perfecte estat i en el seu embalatge original, a l'adreça Hiperlimpieza Catalunya, Gran via de les corts catalans 583 5a planta, 08011, Barcelona, ​​previ avís per correu electrònic a l'adreça administració @ grupohiperlimpieza.es

Les despeses de devolució aniran a càrrec de client, i Hiperlimpieza Catalunya es compromet a retornar per transferència bancària l'import total de la factura, descomptant les despeses d'enviament, en un termini mai superior a 30 dies naturals.

En el cas que el producte estigui subjecte a garantia, aquesta és sempre de 2 anys, i gratuïts, totes les despeses que a l'comprador li origini la reparació o substitució de l'aparell danyat, especialment els derivats de transport, mà d'obra i materials. No s'inclou dins de la garantia dels desperfectes causats pel propi ús del producte en qüestió.